Palvelut

Kaikki hoidot suunnitellaan ja sovitaan yksilöllisesti, juuri sen hetkiseen tilanteeseesi sopivasti. Hoitoontulosi syyn oireen lievitys on tietysti tärkeä, mutta yhtä lailla on tärkeää selvittää oireen mahdollinen juurisyy. Usein, varsinkin levossa öisin, tuntuva jomottava särky on ns. heijastuskipua, jolloin varsinainen kivunlähde on jossain muualla kuin oireilevalla alueella. Olemme fyysinen ja psyykkinen kokonaisuus: häiriötila jossainpäin kehoa saattaa kipeyttää koko liiketoimintaketjun ja kova stressi kiristää leuat ja lihakset.

Kehonhuolto on parhaimmillaan ennaltaehkäisevää, hyvinvointia ylläpitävää ja suorituskykyä optimoivaa hoitoa. Aina ei tarvitse olla kipeä ja rikki tullakseen hoitoon: yhdessä suunniteltu ja toteutettu kehosi huolto auttaa sinua saavuttamaan parempaa jaksamista arjessa ja työssä, vapaa-ajalla, harrastuksissa, kuntoliikunnassa tai kilpaurheilussa.

On siis tärkeä katsoa tilannettasi ja kuunnella kertomustasi avoimin mielin ja kokonaisvaltaisesti - sortumatta helppoihin ratkaisuihin.